Justplugin

Justplugin is een organisatie die een totaal oplossing aanbieden voor consumenten en zakelijke klanten. Ze leveren laadpalen, laadpassen, zonnepanelen en groene energie. Zo is het voor consumenten en bedrijven eenvoudig om voor groen te kiezen.


Bij Justplugin kan je zelf kiezen wat je handig vindt, een laadpas of laadsleutel, natuurlijk zijn beiden gratis. Met de laadpas kan je gebruik maken van alle openbare laadstations in Nederland en bij tal van laadstations binnen Europa. Je betaalt bij Justplugin een starttarief van €0,35 per laadsessie bovenop de kosten van de laadpaal, onafhankelijk van waar je oplaad. Met de Justplugin app kan je eenvoudig al je laadsessies en kosten inzien. Natuurlijk krijg je bij Justplugin ook een overzichtelijke factuur waarop je alle kosten kan terugvinden.


Tarieven
+€0,35 /sessie
Laden via
Plus-/Minpunten
Alle tarieven openbaar laden staan duidelijk online.
App met veel informatie
Niet alle laadpalen staan in de Justplugin kaart.

Allego
FastNed

Je kan bij Justplugin ook kiezen voor een maandelijks abonnement voor 4 euro per maand. De startkosten per laadsessie komen dan te vervallen, dit is dus al aantrekkelijk vanaf 12 keer opladen in de maand. Het abonnement is na een jaar, maandelijks opzegbaar.