Elec2Go

Elec2go is een jong en relatief nieuw bedrijf die zich richt op laadproducten voor elektrische auto's. Ze bieden laadpalen aan voor zowel de zakelijke markt als voor privé gebruik. Daarnaast kan je bij hen ook een voordelige laadpas aanschaffen.


Bij Elec2Go kan je eenvoudig een gratis laadpas aanvragen en krijg je hier tevens een keytag bij cadeau. Met de laadpas kan je gebruik maken van ruim 100.000 laadpalen verspreid door Europa en natuurlijk ook bij de laadpalen van Elec2go zelf. Je betaalt geen abonnement en geen starttarief voor de Elec2Go laadpalen, wel betaal je €0,01 per kWh extra bovenop de oplaad tarieven. Met de laadpas kan je ook terecht bij Fastned en Aleggo met de zelfde toeslag van €0,01 per Kwh. Met de Elec2Go app kan je gemakkelijk alle laadpalen terugvinden met de tarieven en of de laadpaal beschikbaar is. Met een QR-code kan je zelf je laadsessie starten en in de app vind je al je laadsessies terug met de kosten hiervan.


Tarieven
+€0 /sessie
+€0,01 /kWh
Laden via
Plus-/Minpunten
Meerdere laadpassen per account mogelijk
Gratis sleutel bij aanvragen laadpas
24/7 support

De Elec2Go laadpas is compatibel met Allego en FastNed.
Allego
FastNed

Met de pas kan je punten sparen en tevens kortingen krijgen bij veel verschillende bedrijven. Hiervoor moet je je online aanmelden.