E-Flux

E-Flux is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op het plaatsen en beheren van zowel zakelijk als particuliere laadpalen. Uiteraard bieden ze ook een laadpas waarmee je door heel Nederland kunt laden.


Via de website van E-Flux bestel je eenvoudig een laadpas of laadtag, uiteraard zijn beiden geheel gratis. Met de laadpas kan je opladen bij ruim 100.000 laadpalen in binnen en buitenland. Je betaalt met de laadpas € 0,29 per laadsessie, naast de tarieven per kWh vanuit de laadpaal.  Bij laadpalen die aangesloten zitten op dezelfde backoffice als E-Flux, krijg je €0,02 per kWh korting. Met de E-Flux App vind je gemakkelijk een laadpaal in de buurt en kun je direct een laadsessie starten. Daarnaast vind je in de app gemakkelijk al je laadsessies en kosten terug, dit alles in de vorm van een maandelijkse factuur.


Tarieven
+€0,29 /sessie
+€0 /kWh
Laden via
Plus-/Minpunten
Vast tarief van €0,29/sessie
24/7 support beschikbaar

De E-Flux laadpas is compatibel met Allego en FastNed. Je betaalt hierbij geen apart tarief voor snelladen.
Allego
FastNed

Bij E-Flux kan je ook kiezen voor een maandelijks abonnement voor €2,95 per maand. Met dit abonnement komen de startkosten te vervallen en betaal je alleen voor je verbruik. Het abonnement is al voordelig vanaf 11 laadmomenten per maand.