ANWB

De ANWB is een bekende naam binnen de auto wereld. In samenwerking met EVBOX biedt de ANWB de mogelijkheid om particulier of zakelijk laadpalen te plaatsen. De gratis laadpas die de ANWB biedt rekent een vast tarief van €0,28 per sessie bovenop de reguliere laadkosten.


Met de gratis laadpas van de ANWB kun je terecht bij 65.000 laadpalen door heel Europa. Standaard betaal je een starttarief van €0,34 bovenop de kosten per kWh. De ANWB heeft ook eigen laders, dit zijn in totaal 30 semi-snelladers verspreid in Nederland, deze vind je terug bij van der Valk, La Place en Haje locaties. Hierbij betaal je een starttarief van € 2,- en daarna betaal je slechts € 0,25 per kWh, zeer voordelig als je je auto volledig moet opladen. Per maand ontvang je een gemakkelijk overzicht waarop je al je laadsessies en kosten kan terugvinden.


Tarieven
+€0,34 /sessie
+€0,- /kWh
Laden via
Plus-/Minpunten
Online inzicht in laadbeurten
24/7 helpdesk

De ANWB laadpas is compatibel met Allego en FastNed. Je betaalt hierbij geen apart tarief voor snel laden.
Allego
FastNed

Je kan ook kiezen voor een abonnement voor € 6,30 per maand, waardoor je geen starttarief meer hoeft te betalen voor je laadsessie, dit abonnement is voordelig als je meer dan 18 laadsessies hebt per maand.