ANWB

De ANWB is natuurlijk een bekende naam binnen de auto wereld, vooral vanwege hun wegenwacht service. In samenwerking met EVBOX biedt de ANWB de mogelijkheid om particulier of zakelijk laadpalen te plaatsen. Daarnaast kan je bij de ANWB nu ook een laadpas aanschaffen, met of zonder abonnement.


Via ANWB kan je een gratis laadpas aanschaffen. Met de gratis laadpas van de ANWB kun je terecht bij 65.000 laadpalen door heel Europa, waarvan 50.000 in Nederland. Standaard betaal je een starttarief van € 0,34 bovenop de kosten van de laadpaal met een vast tarief van € 0,38/kWh. Per maand ontvang je een gemakkelijk overzicht waarop je al je laadsessies en kosten kan terugvinden. Met de elektrische routeplanner van de ANWB kan je gemakkelijk de beste route vinden met de beste laadpunten zodat je nooit zonder stroom komt te staan.


Tarieven
+€0,34 /sessie
+€0,- /kWh
€0,38 /kWh
Vast tarief!
Laden via
Plus-/Minpunten
Online inzicht in laadbeurten
24/7 helpdesk
8% servicekosten toeslag

De ANWB laadpas is compatibel met Allego en FastNed. Je betaalt hierbij geen apart tarief voor snel laden.
Allego
FastNed

Je kan ook kiezen voor een abonnement voor € 6,30 per maand, waardoor je geen starttarief meer hoeft te betalen voor je laadsessie, dit abonnement is voordelig als je meer dan 18 laadsessies hebt per maand.